Swedish Pancakes with "Lingon Berry"

Söndagen var toppen med en förmiddag på shoppingcentrat i Ala Moana. Jag och A spenderade minst två timmar inne på Victoria Secret och spanade in de coolaste underkläderna. Vi bjöd oss själva pa var sitt nagelack fran OPI, jag blev lite galen och köpte ett turkosblått! Nagonstans blir man val undermedvetet paverkad av varmen...
Lunchade gjorde vi pa "The Orginal Pancake House" och de hade SVENSKA PANNKAKOR med LINGONSYLT! Jippiie! Min dag var räddad och jag längtar inte hem till Sverige alls.

Veckan har börjat och det är veckan innan lovet. Fullt upp med andra ord. Det är assignments, stort hemprov och en viktig presentation som ska avklaras. Beachen kommer få vanta tills helgen. Min volleybollsatsning har gått sådär senaste veckan. Jag har forsökt hårdträna (glimpten i ögat) med A hemma eftersom proffsen på stranden bara skrattar åt stackars mig... Jag kan inte hjälpa att ingen har lärt mig spela beachvolleyboll, jag kan åka snowboard, hallå jag KOMMER FRAN SVERIGE!

Nu har jag dagens näst sista lektion eftersom jag inte tänker stanna till halv sex ikväll för att läsa matte. Innan jag går vill jag upplysa alla som hörde om tuggummi-tricket for visslande kollegor pa radio i veckan, att tricket var från början min mammas ide! Stolt dotter boende på Hawaii missade detta men tycker E gjorde helt rätt som delade med sig av Textilgrossisents tuggummi-lösning!


Ny design på bloggen sedan helgen och jag funderar redan pa att byta tema, nästa kan bli klockrenast av dem alla!
Har du hört talas om SCillen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0