Stoppljuset

Det är dags att ta i saker och ting. Påbörja, utföra och genomföra. Jag hamnade i ett vägskäl i livet med ett rött stoppljus som tvingade mig att stanna och tänka efter. Var det verkligen vägen rakt fram som var den rätta eller är det dags att svänga. Jag har kommit fram till att jag vill svänga, men jag tror att den vägen så småninom leder tillbaka dit jag började. Kanske jag ska fortsätta åka rakt fram tills jag hittar en sväng som passar bättre. Men jag känner mig olycklig flera gånger om dagen och så uppgiven att jag glömmer vem jag är. När självförtroendet slår i botten och jag inte längre tror på det jag gör. Hur länge kan jag uthärda. Kommer förändring ske när det är dags eller ska jag ta modet till mig och erkänna att jag inte vill ha det såhär. Frågan är hur jag vill ha det. Problemet är att jag inte vet det exakt. Men en sak är säker.

 

It's time for a change.

 

// Cillen


Vilsen

Vad gör du när du känner att någonting är fel men du kan inte förklara vad. Jag söker ett svar som inte finns, en sanning jag inte vill erkänna och framtid jag inte vågar möta. Hur löser jag det? Om jag erkänner att sanningen är svaret som inte finns och vågar möta framtiden som den jag är, vart skulle det bära mig? Skulle jag ångra mitt beslut, troligen inte, men frågan är vem jag är.

Jag söker en anledning att stanna där jag är och fortsätta utvecklas, det är svaret som inte finns.

Jag har ingen känsla för vad jag gör längre och ingen motivation att fortsätta, det är sanningen jag inte vågar erkänna.

Jag vågar inte möta framtiden eftersom den kommer vara full av måsten jag inte vill göra, arbete jag inte vill ta i och personer som kontrollerar min mista rörelse.


Både du och jag vet att jag inte hör hemma här. Jag tog en chans och vann nya erfarenheter, men nu jag tänker inte riskera mer.


It's a Cruel World, don't face it Alone

It's a cruel cruel world, to face on your own,
A heavy cross, to carry alone,
The lights are on, but everyone's gone,
And it's cruel.


It's a funny way, to make ends meet,
when the lights are out on every street,
It feels alright, but never complete,
without you.

We can play it safe, or play it cool,
follow the leader, or make up all the rules,
whatever you want, the choice is yours,
So choose.


Parts from the lyric
Heavy Cross
Gossip



It's a cruel cruel world to face on your own - I know
A heavy cross to carry alone - Just don't
The lights are on but everyone's gone - Why?
And it's cruel - Make a difference

It's a funny way to make ends meet,
when the lights are out on every street - Bring the light
It feels alright but never complete - Make it better
without you - Who?

We can play it safe or play it cool
- Which game do we play?
follow the leader or make up all the rules - Up to you
whatever you want, the choice is yours - Remember that
So choose - Do it well



Om vägarna du har valt i livet blir för taggiga att gå på, ska du vända och välja en ny väg, eller ska du fortsätta gå och hoppas på att vägen jämnar ut sig?


Ibland får man kämpa i motvind. Men för mig känns det fel, som är lärd att i vinkla med vinden, för att hålla trycket i rätt riktning. Vad gör jag där det inte blåser. Vad gör jag när det inte blåser. // Cill



RSS 2.0