Hästfest när den är som bäst! GHS 2009

Det är nu tisdag efter en riktig tempohelg på Scandinavium då Göteborg Horse Show har gått av stapeln! Som vanligt slutade det med att jag var där över hela helgen och såg både den ena och andra hoppningen. Torsdagen började med en mjukstart då jag Ellen och Vendela, mina kära vänner från hemsta'n, kollade på eftermiddagsshowen. Dock fick jag stressa till tåget tillbaka till varberg eftersom jag hade glömt biljetterna till fredagen i min lägenhet - skillat Cillen! Jag hann med tåget med cirka 30 sekunder tillgodo och kvällen var räddad.

Fredagen började med en rejäl frukost uppe på Heaven23 med Dess och Anna. Den fortsatte ypperligt bra och avslutades med fest på Gothia towers. Jag ska inte glömma att skriva om min och Dess lilla besök i Show baren ovanför arenan, mycket lyckat, förutom att jag blev tolkad som Dessans lillasyster, borde nog sminka mig lite mer kanske...

Lördagen blev lugn då jag hjälpe skolan på mässan med att stå i deras monter, det var dock till en fördel för min del efter endast tre timmars nattsömn. Den kvällen avslutades med den spännande Grand Prix Göteborg Trophy och en mycket ohändelserik ryttarfest, för efter två timmar i en jävla kö hoppades man på lite mera drag i baren. Dessan var nog mest irriterad av oss alla, om man bortser från mina arga blickar mot de korkade italienarna som stod bakom oss i kön. Håll utkik efter Dessans grupp, bojkotta Gothia, på facebook, jag har en känsla av att det kommer upp en snarast. Söndagen bjöd däremot på en strålande avslutning då Svante Johansson vann världscupskvalet med Saint Amour.

På tal om Svante hade vi träning för honom idag och jag tackar Jennifer för att jag fick låna hennes häst Lillan. Jag tyckte träningen gick bra, det är alltid lika kul och givande att träna för Svante. Speciellt roligt var det nog ändå idag när när man fick träna för en nybliven världscupsvinnare.

Elvira börjar komma igång igen efter ett tags vila och beter sig mer elvispigare än någonsin. Har funderat på att anmäla henne till 4 - årschampionatet eftersom ingen troligen skulle ifrågasätta hennes ålder. För er som inte vet fyller hon femton i maj.


Häst är bäst i väst - som Dessan sa, så missa inte GHS 2010!  // Cillen





RSS 2.0