Det bästa med framtiden är att den bara kommer en dag i sänder


Nu börjar tiden krypa närmare lovet och jag har börjat räkna dagarna till Holland. Nu är det bara 6 dagar kvar och jag börjar inse, att jag som vanligt, har hundra bollar i luften. Jag måste låta dagarna gå för att kunna plocka ner några.

Imorgon har jag eftermiddagsstalltjänst och kvällsfodring, inte någon speciell big deal om jag inte hade haft en enorm tvätthög som måste bli tvättat tills på söndag. På lördag skall jag vara i stallet halv åtta på morgonen för att ha stalltjänst hela dagen, och tvätthögen lär ligga kvar. Lägenheten måste också städas och käderna ska packas till Holland - rena. Eftersom jag bara har stalltjänst, Elvira, packningen för Elvira inför flytten på måndag och problemen i lägenheten så hade jag natarligtvis tid att ta på mig några hästar till. Kanske en, två lr tre..... Cillen!

På söndag ska mamma komma och vi ska köra hem Elvira. Det går fort så lite tid att starta i den sista klassen på Clear rounden har jag väl innan vi åker. Men CR börjar inte förrän kl.14 och då har jag plötsligt massa tid på förmiddagen, som jag hade bokat in tre andra hästar på... När ska jag städa, packa, tvätta och förberade resan till Holland? På måndag är jag troligen hemma och då har jag bara ett möte i Göteborg på eftermiddagen, men eftersom alla kläder jag ska ha med mig finns i Varberg så kan jag inte packa hemma. Sandra har frågat om vi kunde ses i Stenungsund på lovet, jo men på måndag kanske jag kan, bokad - igen. För Elvira är jag så van att ta hand om så henne bokar jag aldrig in, när ska jag hinna med Elvira som bor tre mil hemmifrån, mitt ute i bursen? Jodå, det löser sig... nog. Tisdagen kommer bli värst för då ska jag ner till Varberg och packa, för ja lär inte hinna det tidigare. Men jag har en tandläkartid halv fem hemma i Std - lyckat Cillen. Något måste avbokas och det blir troligen tandläkaren. Ibland är det himla bra att framtiden bara kommer med en dag i sänder. På Onsdag runt sju - halv åtta åker vi till Holland.

Jag kanske borde skaffa en kalender  // Cillen

Home, sweet home....

Denna helgen har varit en helg hemma i Stenungsund. Jag har träffat mina gamla barndomskompisar och vi har varit ute på krogen alla fyra tillsammans, helt klart en kväll att minnas! Jag har varit ute och sprungit på gamla välkända skogstigar och gått på gamla välkända gator, självklart har hunden följt med. Den lilla hunden som blir så glad att se mig varje gång jag kommer hem, vilket humör jag än är på. Jag har haft en go hemmakväll i soffan och fått sova i min säng. När jag är i Varberg stormtrivs jag och vill inte därifrån. Men jag har glömt hur skönt det är att få komma hem ett tag och ta igen mig, Denna helgen behövde jag verkligen det.

Home, sweet home... // Cillen



Dags för Cillen att dilla - på nätet!!

Jag har aldrig riktigt förstått mig på det här med att blogga, vem skulle vara intresserad av att läsa om mitt liv? Har inte alla andra egna liv att tänka på? Men så känner jag ändå en drivkraft att få skriva av mig så därför har jag nu, mot alla odds, öppnat en blogg - för min egen skull. Men alla nyfikna är självklart välkomna att läsa den. =)

Man brukar säga att livet är som en berg- och dalbana, men mitt känns mer som en evig bergsklättring. Jag strävar hela tiden uppför och får hela tiden jobba för att komma framåt, och om det någon gång skulle gå nedför så har jag ändå ännu brantare uppför igen. Men för att tänka positivt så är nog detta berget som jag bestiger nu en förberedelse för nästa berg som troligen kommer bli ännu brantare. Istället för att sucka över det kommande berget, så ska jag ta vara på det som jag har lärt mig från det jag har lämnat bakom mig. Då kommer det troligen bli lättare att bestiga än vad jag tror och jag är ytterligare en erfarenhet rikare...

Keep going strong // Cillen



RSS 2.0