Tema R

Måndag och regn. Dock en soft dag på PS med endast ett studentmöte på em. Roligast idag var nog när vi fick tillbaka historiaproven och HELA KLASSEN hade skrivit IG!!! HAHA klockren. Undrar om det är klassen som är störd lr provet? Beror på hur men ser det...

Denna veckan verkar lugn utan prov, men med två inlämningsupgifter, svenska och engelska. Hoppas jag lyckas skriva dem... Elvira har gått riktigt bra idag, på tal om ingenting, hon har känts riktigt bra sen jag provade ett nytt bett. Det var jättestor skillnad på fasta ringar och lösa ringar. Ett tips till er som rider på fasta, hästen blir mjukare på lösa! Jag har jobbat på hennes stela högersida i veckor men så bytte jag till lösa ringar (plus att jag fick ett litet träningsips från Nina) och vips så var skillnaden enorm! Härligt när det går frammåt.

I helgen var det 18 fest för CK och Emma! Party på någon bygdegård i Himle med tema R. Det serverades god mat och stämningen var på topp. CK drack lite HB och slockande dock något för tidigt. Emma hoppade runt på dansgolvet hela kvällen i sina KANON - coola sjörövarekläder. Själv var jag Ronja Rövardotter, på order haha, något smutsig... lr ja... jag såg nog inte riktigt klok ut!  Håret tog mig cirka 20 min i morse att borsta ut. Alla var dock väldigt fina under kvällen och bilder går att se på Emmas bilddagbok, EmmaGoransson, 15/3. 

"Skjut inte upp sådant till i morgon, som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon!" // Cillen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0