Sommarplaner med Ridtjejjorna!

Idag känns det som dagarna tagit ett steg i rätt riktning - mot sommaren! Solen sken och det var faktiskt lite milt ute för en gångs skull, det var också vårdagsjämning idag. Elvira gick riktigt bra idag och Winnie skötte sig fint. Sandra passade på att filma Winnie lite och jag hoppas att det blev bra =)

Igår fick jag kläderna inför 100 - dagars, fick ringa mamma och förbereda henne på att hon troligen måste ge mig en bruksanvisning på hur jag ska klä på mig dem, det är ju bara massa sjalar! Hundradagars ska bli kul, hoppas bara att de som bangat ångrar sig och hänger på, så vi blir lite fler! Vi firar ju trots allt hundra dagar kvar till studenten.

Nu är det iallafall vår, det betyder att jag snart fyller nitton - härreguu vad gammal jag blir! Usch nu vill jag inte bli äldre. Men sen betyder det också att det snart är SOMMAR och sommaren har redan stora planer... Vi börjar med att dra två veckor till turkiet för att festa och fixa brännan, sedan är det balen och STUDENTEN. Sedan är det midsommarfest i Lysekil!! Ska bli så roligt ;) När vi ligger bakis dagarna efter skall seglarveckan planeras... hihihiii, min terrorvecka^^
Det finns inget härligare att göra på sommaren än att segla och inget roligare än att festa och inget sjukare än att vara med vännerna och inget mer så perfekt tillfälle att ragga killar, så då slår vi ihop allting och drar med vännerna ut och seglar i sommarvärmen för att festa och ragga killar!!! Haha, bara ett litet problem...... ingen kan segla... förutom jag. Undrar vem som står ut längst och vem som ger upp först? vilka som bangar och vilka som antar utmaningen? Hihi, Skepp o hoj landkrabbor, snart bär det av =P 
En mycket god vän nämde en något tänkvärd kommentar häromdagen "Cillen, du vet att du ger dig in i värsta självmordsförsöket?" Jag svarade "Haha, javisst låter det kul, du skall väl med?

Jag skall trimma min crew så vi kan ställa upp i Tjörn Runt -09. Sjörövarskepp föröver! Vad sysslar dom me??


TJ 2007, härligt år med vind i seglen...


TJ 2009 med ridtjejjorna/landkrabborna?? Vacker syn.... Vind i seglen?



För alla som undrar... jag bara dillar.

Vinden är din vän, inte din fiende. // Cillen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0