Tisdag.. 93 d till studenten, 71 d till Turkiet, 37 till min födelsedag, 101 till Lysekil!

Idag är det tisdag och vi har haft hoppträning. Elvira gick ganska bra, det kan bli mycket bättre men det var ändå godkänt för andra hoppträningen sedan vilan. Anneli tyckte iallafall att vi klarade övningen bra och jag fick startsignal för tävlingen om två veckor. Det var mitt mål, så jag är nöjd.

Jag känner mig lite trött idag efter en fullpackad helg. Fredagen började med en filmkväll hos Martina tillsammans med Sandra, stalltjänst med gänget på lördagen. Helt okej lördag eftersom alla hade fart under galoscherna. Sandrorna drog med mig ut på fest på kvällen, Martina hängde på och det blev riktigt trevligt. Vi fick oss en liten överraskning när I kom och joinade festen, men det var bara roligt.
Söndagen var dock rena mardrömmen, inte för att jag var bakis, som jag antar att alla skulle tro, utan för att den började med snöstorm och övergick senare till konstant regnväder med hårda vindar. Hästarna var helt tokiga att ta in både vid lunch och på eftermiddagen. Den sista personen kom indroppande vid halv tio och HRG stallet tog halva dagen, för ettorna roade sig med att sortera greparna efter färger och rensa råttor. Det slutade med en energikrävande diskussion innan frukosten vid tjugo i elva. Kvällsfodringen hade inte heller gått rätt till kvällen innan och vi hade merjobb under morgonen, bla med en lös häst och icke gjorda höpåsar. Em mockningen gjordes inte heller under den ordningen som man gör logiskt sett och det såg ut som f*n när det var "klart". Musten gick ur mig och CK undrade varför jag såg ut som om jag hade tappat smöret och sålt pengarna. Ja, man kan ju undra... ettor.

Måndagen var dock mycket trevlig med lite sovmorgon till tjugo över nio och en härlig cykeltur till stallet. Solen sken och  vindarna blåste frisk. Våren började visa sin närvaro. Efter ridningen drog jag hem till Martina och vi var mycket seriösa med pluggandet inför svenska debatten på måndag. Vi lyckades iallafall få skrivit några argument och en inledning!
Kvällen avslutades men barnkalas hos Ms Lundblad som fyllde 20 år. Vi hade fiskedamm, sätta svansen på grisen, singstarturnering och så åt vi min a la student marängtårta. Tack för en lyckad kväll Sandra!

Ridtjejjorna på 20 - årskalas!!!




Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. // Cillen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0