En seg fredag...

Idag är det fredag, fredagen efter 100 - dagars, så det betyder att det är en seg fredag. Jag hade dock en krävande morgon med morgonfodring 7.45 för alla dessa 56 hästar och eftersom jag inte hade någon cykel hemma så fick jag springa till stallet. 5 km ryggen och man blev ganska trött i bena... Sedan hade vi stalltjänst och prov i matte C. Jag fick en uppenbarelse om att den kursen är svårare än vad jag trodde från början, fast det borde igentligen inte vara någon nyhet vid det här laget... jag kanske bara inte ha velat inse det, men vem vet?
Efter lunch hade jag tänkt att rida och åka hem och lägga mig, men då blev jag upplyst om att jag har kvällsfodringen ikväll klockan 19.00. SEGT! Så nu sitter jag vid datorn och häckar, med aslet fullt med saker som borde göras utan att jag orkar ta i något. Jag har iallafall varit duktig och ridit och tagit hand om min häst, det är iallafall fredag.

100 - dagars började med att det tog mig ett antal telefonsamtal, en hop med tjejjor där hälften redan var på lyret, en kille med sina egna idéer och en dator för att lista ut hur i h*lvete jag skulle få på mig min indiska dräkt som bestod av en kjol, en liten top och en sjal på över 7m * 1m stor som skulle viras på et speciellt sätt runt kroppen. Blev det fel kunde jag ju inte gå! Men med den räddande tösen Stina så lyckades vi tillslut och resultatet blev riktigt bra!

Att nämna också var den roliga "ölbunken" som Martina hade köpt. Tjejjen hade nämligen köpt en ölgrej som man har i en Draghtmaster men någon Draghtmaster det hade ju inte Martina. Så det blev ju mist sagt komiskt när vi med alla krafter försökte få upp den där grejjenmed all öl i. Det slutade med att Martina fick dricka avsladen öl ur en degbunke - men det blir man också full av!

100 - dagars var inte speciellt mycket märkvärdigare än 150 - dagars förutom att det ver tema Jorden Runt istället för Filmgalan, men det var ändå kul att gå. Martina tog nog priset som norman med sin fina mössa och norska dialekt - Deee ä' CcchääämPeee fiiinT!!

Bilder kommer nog upp snarast på både facebook, bilddagboken och studentmingel.se

Alkohol, Alkohool - som som bara tjejjer tåål!! // Cillen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0