Modevisning på EGO

I onsdags tog jag och Sandra Enarsson oss ett äventyr till Stenungsund och Boutique EGO! Vi hade jättekul på roadtrippen upp och vi kom på att hela HRG - gänget skulle dra på roadtrip i USA någon sommar. Klockren! Vi raggade killar på BK och Sandra lyckades nästan när hon snodde deras penna och tappert skulle lämna tillbaka den. Det var dock ett bottennapp eftersom killen inte var speciellt snygg och hon har ju trots allt redan hittat sin man.

Kvällen började med ett hektiskt sminkade och musikletande. Efter en timme började Vip - kunderna droppa in. Jag skulle gå manekängmodell för deras vårmode i butikens vipkväll. Kvällen börjar bra med två varv, första gången bär jag grått och andra gången oranget. Sista runden blir dock en rolig katastrof. Jag lyckedes få på mig alldeles för stora pumps och förutom att jag snubblade på varenda mattkant så höll jag på att tappa dem stup i kvarten!! Det gällde att hålla leendet på topp och "stövla" vidare. HAHA! Det löste sig iallafall bra, men det var snäppet pinsamt när hela pupliken knäckte sig varje gång jag gick förbi. Det gjorde inte saken bättre av att jag knäckte mig med dem varenda gång.

Efteråt var det trevligt med lite mingel och klädprovande. Jag hittade min studentklänning och fick 30% rabatt. Känns bra att vara klar med det!

Kvällen slutade bra med roadtrippen hem, jag och Sandra var ganska möra bägge två men vi höll ändå fasaden med att dunka "Right Round" genom hela Göteborg.


Tack Sandra och alla andra för en rolig onsdagskväll!!


Grå blus från I -say och Jeans från Perises


Oranget från I - say med baggiejeans




Den avslutande klänningen, utan de hemska pumpsen!!



Bling Blink ;) // Cillen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klänningen är så söööt :)

2009-04-07 @ 18:12:13
URL: http://hejack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0