"Hemma - hemma" helg...

Lördag och en "hemma - hemma" helg. Den började riktigt bra igår med att jag träffade min gooa barndomskompis, Vendela, på bussen hem. Vi satt och dillade skvaller hela vägen till Stora Höga. I Jörlanda steg dock en blond prick av som Vevve häslade på. Hon tittade hon konstigt på mig. "Kände du inte igen honom?" Jag svarade "va? vem? han? nej..
Tydligen var den en gammal klasskompis sedan högstadiet. Kände att kanske har varit borta lite för länge... haha.

Efter att jag gjorde bort mig i St.H. nya matbutik fick vi ett ryck och stack in till Stenungsund. Vi lånade böckerna "Spelet och Dumpa honom på Bibblan innan vi tog var sin Chai på Expressohouse, där vi fortsatte vårat skavallersnack. När vi gick till bussen vid halv sju fick vi oss en överraskning! Gissa  om inte om min gooa barndomskompis nr 2 sitter i busskuren. Det roliga var att hon också hade varit på Expressohouse och sett oss, utan att hon vågade tro att det var vi, haha.

Hon hade ett enormt bekymmer som hon frågade oss om råd för. På lördagen, idag, var hon bjuden till en brakfest som bara hålls en gång om året, men samtidigt hade hon möjlighet att jobba. Skulle hon tjäna 800 eller bränna minst 300?? Jag svarade såklart... BRÄNNA 300!!!

Kvällen slutade sedan med att vi alla tre drog in till Gbg för att gå på bio och såg den nya filmen "En shopaholics bekännelser". Vill bara säga att den var grymt bra och ett "måste ses" för alla tjejjor på denna jord!! TACK VÄNNINOR FÖR EN UNDERBART ROLIG KVÄLL!!!  Och Ellen, jag tycker att du ska gå på festen idag ;)

Idag sitter jag vis datron och borde plugga. Det finns alldeles för många borden i världen. Önskar att saker inte vore så jobbiga. Det värsta är att livet  kan vara ännu värre... när det som inte får ske... sker.

Nya favoritlåtar: Flo Rida - Right Round och Milow - Ayo Technology.


En shopaholics Bekännelser



Vad du än gör, ge inte upp! // Cillen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0